Om Oss

Vi anammar en holistisk och kundcentrerad approach till floristik. Vi tror att blommor inte bara är en dekoration utan ett uttryck för känslor och personlighet. Vår metod kombinerar expertis, kreativitet och ett djupt engagemang för våra kunder och miljön, vilket gör varje besök hos oss till en unik och minnesvärd upplevelse.

Vår Filosofi

På More Leafs Please är vår filosofi rotad i en djup passion för naturens under och en tro på blommans kraft att förmedla känslor och skapa oförglömliga minnen. Vi tror att varje blomsterarrangemang har en unik berättelse att berätta, och vår uppgift är att hjälpa till att berätta den berättelsen på det mest ärliga och vackra sättet.
Vi tror på kraften i personlig service. Varje kund hos More Leafs Please möts av ett team som är genuint intresserat av att förstå deras behov och önskemål. Vare sig det gäller en enkel bukett som överraskning eller storslagna arrangemang till ett bröllop, är vårt mål att överträffa förväntningarna och skapa precis den känsla och atmosfär kunden önskar.

Vår Approach

På More Leafs Please anammar vi en holistisk och kundcentrerad approach till floristik. Vi tror att blommor inte bara är en dekoration utan ett uttryck för känslor och personlighet. Vår metod kombinerar expertis, kreativitet och ett djupt engagemang för våra kunder och miljön, vilket gör varje besök hos oss till en unik och minnesvärd upplevelse.

Med mer än ett decennium av erfarenhet inom floristik har vi utvecklat en förmåga att integrera traditionella tekniker med innovativa metoder. Vårt team är ständigt uppdaterat med de senaste trenderna och teknikerna inom blomsterarrangering. Vi strävar efter att införa nya och spännande element i våra kreationer, vilket ständigt förnyar och förbättrar vårt utbud.

Iselin Bråten Latif

CEO

 

Med över tio års erfarenhet som florist, har Iselin alltid haft en djup passion för blommor och en förmåga att tänka utanför boxen. Hon är känd för att vara vågad och nytänkande i sitt arbete, vilket har lett henne till att vinna priser för sina fantastiska blomsterarrangemang. Iselins arbete är inte bara en uppvisning av teknisk skicklighet, utan också ett uttryck för hennes ständiga strävan efter innovation och excellens inom floristiken.

 

Hennes arbete kännetecknas av en ovanlig förmåga att blanda traditionella floristtekniker med banbrytande designkoncept. Detta har inte bara förändrat hur blommor presenteras, utan också hur de uppfattas av betraktare. Iselins blomsterarrangemang är inte bara vackra att se på; de är tänkvärda verk som ofta bär på en stark emotionell laddning och en berättelse.

 

Vi kombinerar konstnärlig kreativitet med medvetenhet i varje unikt blomsterarrangemang vi skapar. Genom att lyssna noggrant, anpassa oss efter varje kunds unika önskemål och leverera med precision och omsorg, strävar vi efter att göra varje upplevelse minnesvärd. 

Follow us

@MoreLeafsPlease
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Our customers say
Excellent
5/5
4.8 out of 5 based on 7,980 reviews